CDFH: Opleidingen homeopathie die onmiddellijk toepasbaar zijn in de apotheek

Het opleidingscentrum voor homeopathie biedt opleidingen aan voor het hele officina-team. Titularis apothekers, adjunct-apothekers of apotheekassistenten, het door het CDFH voorgestelde opleidingstraject stelt u in staat om uw vaardigheden in homeopathie te ontwikkelen en de algemene kwaliteit van uw advies te verbeteren door het delen van ervaringen. De opleiders van het CDFH zijn immers in de eerste plaats officina-apothekers.

Fax: 02/705 34 19

Voor meer informatie over het CDFH

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

CDFH: Opleidingen bruikbaar in de praktijk en een antwoord op de vragen van uw patienten

De opleidingsparcours van het Opleidingscentrum voor Homeopathie bestaat uit een eerste basis module en Expertise modules. Aan het einde van de eerste module «De essentiële adviezen» zal u homeopathische geneesmiddelen kunnen integreren in uw eerstelijnsadvies. Daarna kunt u zich met de Expertisemodules specialiseren voor een gekozen thema.

De CDFH brochure downloaden

Vandaag de dag bevestigt de apotheek haar centrale plaats in het gezondheidssysteem. Patiënten richten zich tot u voor eerstelijnsadvies. 40% van de Belgen heeft al homeopathische geneesmiddelen gebruikt. Om te beantwoorden aan hun groeiende verwachtingen op het gebied van informatie en advies over homeopathische geneesmiddelen, is het van essentieel belang om u op te leiden.